Portfolio

Selecteer categorie:

Alle   
Media   
Hobby   
Financieel   
Beroep   

Proefabonnementen-Gids.nl

Proefabonnementen-Gids.nl
URL:
Categorie:
Media
Online sinds:
2004

Via Proefabonnementen-Gids.nl kan men met flinke korting kennismaken met bijna alle bekende Nederlandse kranten, tijdschriften, tv gidsen en vakbladen door middel van een voordelig proefabonnement. Ook kunnen bijna alle bladen op Proefabonnementen-Gids.nl kado gegeven worden.

Proefabonnementen-Gids.nl opereert onafhankelijk van uitgevers, waardoor we proefabonnementen op meer dan 400 tijdschriften, landelijke en regionale kranten, vakbladen en tvgidsen kunnen aanbieden.

Gratis-Gids.nl

Gratis-Gids.nl
URL:
Categorie:
Hobby
Online sinds:
2003

Op Gratis-Gids.nl vindt men iedere dag nieuwe links naar gratis diensten, producten en software. Daarnaast staan er vele enquetes en prijsvragen op de site, kunnen er spelletjes gespeeld worden en is er een prikbord waarop bezoekers zelf berichten kunnen zetten.

Geld-Gids.nl

Geld-Gids.nl
URL:
Categorie:
Financieel
Online sinds:
2003

Geld-Gids.nl is dť startpagina voor alle aan geld en financiŽn gerelateerde zaken, zoals verzekeringen, hypotheken, leningen en pensioenen.

Geld-Gids.nl onderscheidt zich van andere startpagina's door de websites waar naar gelinkt wordt zorgvuldig te selecteren en iedere link te voorzien van een korte, duidelijke beschrijving. De uitgekozen websites zijn overzichtelijk per thema gerangschikt in rubrieken en subcategoriën.

Binnen ieder thema zijn relevante rekenmodules ontwikkeld die de bezoeker inzicht geven in zaken als bijvoorbeeld effectief sparen, geld lenen, hypotheken wel of niet aflossen en nog veel meer. Ook aan een wisselkoersencalculator en een overzicht van schoolvakanties is gedacht.

Bladenshop.nl

Bladenshop.nl
URL:
Categorie:
Media
Online sinds:
2003

Bladenshop.nl is het kleine zusje van Proefabonnementen-Gids.nl. Ook hier vindt men een zeer groot assortiment kranten en tijdschriften die men voordelig kan uitproberen. De bladen en kranten staan overzichtelijk geordend op prijs, categorie en alfabet en kunnen veelal ook cadeau gegeven worden.

Cursussen.Nu

Cursussen.Nu
URL:
Categorie:
Beroep
Online sinds:
Binnenkort

Het volgen van een cursus, bijvoorbeeld om een taal te leren, is een populaire vrijetijdsbesteding. Ook volgen veel mensen in de avonduren een cursus of zelfs een complete beroepsopleiding om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Cursussen.Nu zet het complete aanbod van bekende opleidingsinstituten overzichtelijk voor de bezoeker op een rij. Zo vindt men altijd de passende cursus.

Klantlogin:sitemap specialisten in performance based marketing concepten © LucidWebs BV 2003 - 2019